joi, 27 noiembrie 2014

Vasile Ionut Daniel are 4 ani si trei luni, e viteaz si ti-a scris o poezie :) SCRISORICA ARE MOS SI UN INGERAS :)


4 comentarii:

 1. RIDICATA de Mos Craciun si Ingerasul Andreiut :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ciobanoiu Viviana27 noiembrie 2014, 19:46

   RIDICAT

   Ștergere
  2. Doamna Ciobanu, va rugam sa va alegeti alta scrisorica, aceasta are deja Mos, asa cum vedeti din comentarui. Va multumesc pentru intelegere! Vor mai fi publicate multe alte scrisorele saptamana viitoare :)

   Ștergere
 2. O anunt eu pe Vivi, e prietena mea :) O sa aleaga alta scrisorica pe masura ce mai postezi :)

  RăspundețiȘtergere

Daca doriti sa fiti Mos Craciun pentru aceasta scrisorica, noi va multumim si va rugam sa scrieti RIDICAT, sau daca dintr-un motiv anume nu puteti scrie asta, scrieti-mi pe adresa roxana.dumitru@asociatiapavel.ro si o voi face eu, ca sa putem avea o evidenta, va multumesc!
Copiii il asteapta pe Mos Craciun si nu ne dorim sa-i necajim prin "neprezentare", asa ca, daca nu puteti trimite cadoul pentru care ati scris RIDICAT, va rog insistent sa lasati un comentariu scurt si vom redistribui scrisoarea, asta bineinteles pana in jurul datei de 18/20 dec 2014, altfel este prea tarziu. Avand in vedere situatiile neplacute in care au fost pusi copiii sau mamicile care, deschizand cadoul de la Mos Craciun, au gasit in colet haine sau jucarii vechi, murdare sau descompletate , ma vad obligata sa atrag atentia asupra acestui lucru: in primul rand sa anunti intentia de a darui haine in stare foarte buna sau jucarii de-ale copilului vostru unei alte familii, toate igienizate, frumos aranjate caci intr-adevar sunt familii, de obicei cele mai numeroase, care le vor accepta cu drag, considerand acesta un gest de milostenie...dar sa trimiti CADOUL DE LA MOS CRACIUN care este alcatuit din ce te gandeai sa arunci la lada de gunoi, ASA CEVA NU SE FACE! Un cadou cate de mic...o ciocolata si o banana, o carte sau orice alt cadou adaptat varstei copilului, va constitui un cadou ce sigur va aduce bucurie, nu lacrimi si umilinta!Va multumesc pentru intelegere!