sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Vasile Ionela Alexandra merge la scoala in zilele in care nu merge la dializa...are 15 ani si a intrat la liceu economic'RIDICAT DE MOSU'


6 comentarii:

 1. Multumim din suflet Mosule! Copiii acestia ne dau adevarate lectii de curaj si putere si merita toata stima noastra...si un pic de rasfat :) Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La aceasta scrisoare nu am decat un nr de telefon.Ca sa aflu adresa o pot contacta direct pe aceasta domnisoara??

   Ștergere
  2. Da, o puteti contacta direct sau daca nu doriti asta, imi spuneti si o contactez eu sa pot afla adresa, multumesc!

   Ștergere
 2. A-mi cer scuze este trecuta si adresa in scrisoare.Felicitari pentru initiativa stimata doamna si sper ca toti copiii sa primeasca cadouri de Craciun.

  RăspundețiȘtergere
 3. Noi va multumim si ne dorim acelasi lucru, bucurie pentru toti copiii :)

  RăspundețiȘtergere

Daca doriti sa fiti Mos Craciun pentru aceasta scrisorica, noi va multumim si va rugam sa scrieti RIDICAT, sau daca dintr-un motiv anume nu puteti scrie asta, scrieti-mi pe adresa roxana.dumitru@asociatiapavel.ro si o voi face eu, ca sa putem avea o evidenta, va multumesc!
Copiii il asteapta pe Mos Craciun si nu ne dorim sa-i necajim prin "neprezentare", asa ca, daca nu puteti trimite cadoul pentru care ati scris RIDICAT, va rog insistent sa lasati un comentariu scurt si vom redistribui scrisoarea, asta bineinteles pana in jurul datei de 18/20 dec 2014, altfel este prea tarziu. Avand in vedere situatiile neplacute in care au fost pusi copiii sau mamicile care, deschizand cadoul de la Mos Craciun, au gasit in colet haine sau jucarii vechi, murdare sau descompletate , ma vad obligata sa atrag atentia asupra acestui lucru: in primul rand sa anunti intentia de a darui haine in stare foarte buna sau jucarii de-ale copilului vostru unei alte familii, toate igienizate, frumos aranjate caci intr-adevar sunt familii, de obicei cele mai numeroase, care le vor accepta cu drag, considerand acesta un gest de milostenie...dar sa trimiti CADOUL DE LA MOS CRACIUN care este alcatuit din ce te gandeai sa arunci la lada de gunoi, ASA CEVA NU SE FACE! Un cadou cate de mic...o ciocolata si o banana, o carte sau orice alt cadou adaptat varstei copilului, va constitui un cadou ce sigur va aduce bucurie, nu lacrimi si umilinta!Va multumesc pentru intelegere!