joi, 20 noiembrie 2014

Ursaru Adina 17 ani, isi doreste chestii de domnisoara :) RIDICAT DE MOS CRACIUN


6 comentarii:

 1. Din pacate pachetele s-au intors la spiridus, iar la numarul de telefon din scrisoare nu raspunde nimeni. MA puteti ajuta? Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna , sunt Adina. . am pierdut cartela , ma poti suna la 0736196061 , Multumesc mult .

   Ștergere
  2. Buna , ma puteti contacta la numaru 0736196061 URSARU ADINA , Multumesc

   Ștergere
 2. Buna seara, am sunat si eu la numarul din scrisoare, am lasat mesaj, dar am inteles de la doamna doctor ca ar fi plecat cu familia din tara si nu stim cand se intoarce. Va pot recomanda o alta scrisoare, a unei alte domnisoare de aceeasi varsta, care nu a primit cadou, cu toate ca scrisoarea ei a fost ridicata. Astept sa-mi spuneti daca aceasta varianta este convenabila pentru dvs. Va multumesc!

  RăspundețiȘtergere

Daca doriti sa fiti Mos Craciun pentru aceasta scrisorica, noi va multumim si va rugam sa scrieti RIDICAT, sau daca dintr-un motiv anume nu puteti scrie asta, scrieti-mi pe adresa roxana.dumitru@asociatiapavel.ro si o voi face eu, ca sa putem avea o evidenta, va multumesc!
Copiii il asteapta pe Mos Craciun si nu ne dorim sa-i necajim prin "neprezentare", asa ca, daca nu puteti trimite cadoul pentru care ati scris RIDICAT, va rog insistent sa lasati un comentariu scurt si vom redistribui scrisoarea, asta bineinteles pana in jurul datei de 18/20 dec 2014, altfel este prea tarziu. Avand in vedere situatiile neplacute in care au fost pusi copiii sau mamicile care, deschizand cadoul de la Mos Craciun, au gasit in colet haine sau jucarii vechi, murdare sau descompletate , ma vad obligata sa atrag atentia asupra acestui lucru: in primul rand sa anunti intentia de a darui haine in stare foarte buna sau jucarii de-ale copilului vostru unei alte familii, toate igienizate, frumos aranjate caci intr-adevar sunt familii, de obicei cele mai numeroase, care le vor accepta cu drag, considerand acesta un gest de milostenie...dar sa trimiti CADOUL DE LA MOS CRACIUN care este alcatuit din ce te gandeai sa arunci la lada de gunoi, ASA CEVA NU SE FACE! Un cadou cate de mic...o ciocolata si o banana, o carte sau orice alt cadou adaptat varstei copilului, va constitui un cadou ce sigur va aduce bucurie, nu lacrimi si umilinta!Va multumesc pentru intelegere!