marți, 25 noiembrie 2014

Oana Stanulescu (17 ani) si povestea ei tulburatoare despre viata traita in demnitate si curaj! RIDICAT DE MOS CRACIUN :)8 comentarii:

 1. Ridicat.

  Am niste intrebari:
  1. Nu vad strada la adresa. E ok adresa?
  2. La destinar sa scriu Stanulescu Ionela sau Stanulescu Sula Nicoleta Vasilica?

  Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, adresa este ok si puteti scrie la destinatar STANULESCU IONELA.
   Multumesc Mos Craciun :)

   Ștergere
 2. Telefonul Oanei este: 0786299334, in cazul in care doresti sa vorbesti cu ea, draga Mos Craciun

  RăspundețiȘtergere
 3. Răspunsuri
  1. Roxana Dumitru poti sa ne lamuresti?
   Aici sunt 2 persoane care vor sa ridice acest cadou

   Ștergere
  2. Eu stiu ca am atentionat, dar poate ca am pierdut din vedere aici...Va rog sa cititi instructiunile, altfel al doilea comentariu postat la o scrisorica care are deja Mos, VA FI STERS, cu rugamintea sa va reorientati spre alta scrisoare. Multumesc

   Ștergere
  3. Doamna Ciobanu Viviana, va rog sa va reorientati spre alta scrisoare, aici este deja Mos Craciun din 25 noiembrie, multumesc!

   Ștergere
  4. Multumesc!
   ...ar fi pacat o persoana sa primeasca 2 cadouri, iar alta nici unul.

   Ștergere

Daca doriti sa fiti Mos Craciun pentru aceasta scrisorica, noi va multumim si va rugam sa scrieti RIDICAT, sau daca dintr-un motiv anume nu puteti scrie asta, scrieti-mi pe adresa roxana.dumitru@asociatiapavel.ro si o voi face eu, ca sa putem avea o evidenta, va multumesc!
Copiii il asteapta pe Mos Craciun si nu ne dorim sa-i necajim prin "neprezentare", asa ca, daca nu puteti trimite cadoul pentru care ati scris RIDICAT, va rog insistent sa lasati un comentariu scurt si vom redistribui scrisoarea, asta bineinteles pana in jurul datei de 18/20 dec 2014, altfel este prea tarziu. Avand in vedere situatiile neplacute in care au fost pusi copiii sau mamicile care, deschizand cadoul de la Mos Craciun, au gasit in colet haine sau jucarii vechi, murdare sau descompletate , ma vad obligata sa atrag atentia asupra acestui lucru: in primul rand sa anunti intentia de a darui haine in stare foarte buna sau jucarii de-ale copilului vostru unei alte familii, toate igienizate, frumos aranjate caci intr-adevar sunt familii, de obicei cele mai numeroase, care le vor accepta cu drag, considerand acesta un gest de milostenie...dar sa trimiti CADOUL DE LA MOS CRACIUN care este alcatuit din ce te gandeai sa arunci la lada de gunoi, ASA CEVA NU SE FACE! Un cadou cate de mic...o ciocolata si o banana, o carte sau orice alt cadou adaptat varstei copilului, va constitui un cadou ce sigur va aduce bucurie, nu lacrimi si umilinta!Va multumesc pentru intelegere!