joi, 20 noiembrie 2014

Mihai Nicoleta Alexandra, 15 ani si ca o adevarata doamnisoara, isi doreste cosmetice :) RIDICAT DE MOS CRACIUN


7 comentarii:

 1. RIDICAT! Din păcate, nu îmi permit să iau şi placa de păr, deci dacă poate altcineva, cred că este binevenită. În rest, voi încerca să iau tot ce scrie pe listă.
  Andreea Ionaşcu

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Supeeer, multumim frumos!
  Se ofera cineva pentru placa de par? Daca da, va rugam sa lasati un mesaj, multumesc mult!

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumim mult pentru ca existi, Mos Craciun :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Am pus vineri coletul, la poştă, sper că a ajuns cu bine :)
  Andreea Ionaşcu

  RăspundețiȘtergere

Daca doriti sa fiti Mos Craciun pentru aceasta scrisorica, noi va multumim si va rugam sa scrieti RIDICAT, sau daca dintr-un motiv anume nu puteti scrie asta, scrieti-mi pe adresa roxana.dumitru@asociatiapavel.ro si o voi face eu, ca sa putem avea o evidenta, va multumesc!
Copiii il asteapta pe Mos Craciun si nu ne dorim sa-i necajim prin "neprezentare", asa ca, daca nu puteti trimite cadoul pentru care ati scris RIDICAT, va rog insistent sa lasati un comentariu scurt si vom redistribui scrisoarea, asta bineinteles pana in jurul datei de 18/20 dec 2014, altfel este prea tarziu. Avand in vedere situatiile neplacute in care au fost pusi copiii sau mamicile care, deschizand cadoul de la Mos Craciun, au gasit in colet haine sau jucarii vechi, murdare sau descompletate , ma vad obligata sa atrag atentia asupra acestui lucru: in primul rand sa anunti intentia de a darui haine in stare foarte buna sau jucarii de-ale copilului vostru unei alte familii, toate igienizate, frumos aranjate caci intr-adevar sunt familii, de obicei cele mai numeroase, care le vor accepta cu drag, considerand acesta un gest de milostenie...dar sa trimiti CADOUL DE LA MOS CRACIUN care este alcatuit din ce te gandeai sa arunci la lada de gunoi, ASA CEVA NU SE FACE! Un cadou cate de mic...o ciocolata si o banana, o carte sau orice alt cadou adaptat varstei copilului, va constitui un cadou ce sigur va aduce bucurie, nu lacrimi si umilinta!Va multumesc pentru intelegere!