joi, 20 noiembrie 2014

Florina Loredana, 19 ani...ninge, ploua, frumoasa domnisoara vine de 15 ani, luna de luna la transfuzie! RIDICAT!


9 comentarii:

 1. Ma ajuta cineva cu aceasta scrisoare?Iau primele 3 articole!

  RăspundețiȘtergere
 2. Dragi spiridusi, este nevoie de ajutor la indeplinirea dorintelor din aceasta scrisorica! Se ofera cineva? Multumiiim :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 3. Nu incurajam aceste initiative, de a oferi bani in loc de cadouri sau de a face combinatii de acest fel, chiar daca sunt bine intentionate. Comentariile au fost sterse.
  Va multumim pentru intelegere!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In mod sigur intentiile noastre erau bune!Imi pare rau ca nu se poate.....

   Ștergere
  2. Sunt sigura de intentiile dumneavoastra bune, va multumesc pentru asta, dar nu dorim crearea unui precedent! Va dorim multa sanatate si Craciun minunat :)

   Ștergere
 4. Ridicat. Iau eu restul. Alina

  RăspundețiȘtergere

Daca doriti sa fiti Mos Craciun pentru aceasta scrisorica, noi va multumim si va rugam sa scrieti RIDICAT, sau daca dintr-un motiv anume nu puteti scrie asta, scrieti-mi pe adresa roxana.dumitru@asociatiapavel.ro si o voi face eu, ca sa putem avea o evidenta, va multumesc!
Copiii il asteapta pe Mos Craciun si nu ne dorim sa-i necajim prin "neprezentare", asa ca, daca nu puteti trimite cadoul pentru care ati scris RIDICAT, va rog insistent sa lasati un comentariu scurt si vom redistribui scrisoarea, asta bineinteles pana in jurul datei de 18/20 dec 2014, altfel este prea tarziu. Avand in vedere situatiile neplacute in care au fost pusi copiii sau mamicile care, deschizand cadoul de la Mos Craciun, au gasit in colet haine sau jucarii vechi, murdare sau descompletate , ma vad obligata sa atrag atentia asupra acestui lucru: in primul rand sa anunti intentia de a darui haine in stare foarte buna sau jucarii de-ale copilului vostru unei alte familii, toate igienizate, frumos aranjate caci intr-adevar sunt familii, de obicei cele mai numeroase, care le vor accepta cu drag, considerand acesta un gest de milostenie...dar sa trimiti CADOUL DE LA MOS CRACIUN care este alcatuit din ce te gandeai sa arunci la lada de gunoi, ASA CEVA NU SE FACE! Un cadou cate de mic...o ciocolata si o banana, o carte sau orice alt cadou adaptat varstei copilului, va constitui un cadou ce sigur va aduce bucurie, nu lacrimi si umilinta!Va multumesc pentru intelegere!