luni, 24 noiembrie 2014

Dorneanu Iulian Cristian are 14 ani si isi doreste nespus doua dictionare si un top de hartie! RIDICAT DE MOSU'


10 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Buna ziua, va rog sa-mi dati un mail pe adresa roxana.dumitru@asociatiapavel.ro fiindca vreau sa vorbesc ceva cu dumneavoastra, multumesc.

   Ștergere
 2. Iti multumim din suflet, draga Mos Craciun!

  RăspundețiȘtergere
 3. da, scrisorica aceasta Mos :) Multumim frumos, va rugam sa va alegeti alta scrisorica, copiii abia asteapta sa le fie indeplinita dorinta (sau dorintele). Sa ne vedem cu bine la alta scisorica Mosule :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Da, scrisorica aceasta are Mos, scuzeee :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Sebastian Anghel26 noiembrie 2014, 11:18

  Buna, am citit scrisoarea asta si vad ca si-o gasit rezolvare. Eu cand am vazut scrisoarea am inceput printre prieteni sa caut si sa ne mobilizam sa facem craciunul fericit. Ai putea sa imi dai un email pe adresa seby_rkj@yahoo.com cu cadourile primite de acest copilas? Deoarece prin mobilizarea noastra am gasit si bicicleta si multe altele ...practic absoult tot ce era scris in aceasta scrisoare si sa stim are abosult tot ce isi doreste sau o sa ii fac si eu o vizita sa ii dau restul? Sau ma axez pe alt caz. Iti multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna ziua. Vedeti ca aceasta scrisoare nu este inca ridicata de Mos Craciun, iar baietelul isi doreste bicicleta ca tot spuneati ca aveti. Poate il ajutati pe el.
  http://www.moscraciun2014.blogspot.ro/2014/11/armando-stancu-10-ani-scurt-si-la-obiect.html

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest baietel a primit tot ceia ce si-a dorit.

  RăspundețiȘtergere
 8. Multumim din toata inima! Sa va dea Dumnezeu sanatate si multa bucurie :)

  RăspundețiȘtergere

Daca doriti sa fiti Mos Craciun pentru aceasta scrisorica, noi va multumim si va rugam sa scrieti RIDICAT, sau daca dintr-un motiv anume nu puteti scrie asta, scrieti-mi pe adresa roxana.dumitru@asociatiapavel.ro si o voi face eu, ca sa putem avea o evidenta, va multumesc!
Copiii il asteapta pe Mos Craciun si nu ne dorim sa-i necajim prin "neprezentare", asa ca, daca nu puteti trimite cadoul pentru care ati scris RIDICAT, va rog insistent sa lasati un comentariu scurt si vom redistribui scrisoarea, asta bineinteles pana in jurul datei de 18/20 dec 2014, altfel este prea tarziu. Avand in vedere situatiile neplacute in care au fost pusi copiii sau mamicile care, deschizand cadoul de la Mos Craciun, au gasit in colet haine sau jucarii vechi, murdare sau descompletate , ma vad obligata sa atrag atentia asupra acestui lucru: in primul rand sa anunti intentia de a darui haine in stare foarte buna sau jucarii de-ale copilului vostru unei alte familii, toate igienizate, frumos aranjate caci intr-adevar sunt familii, de obicei cele mai numeroase, care le vor accepta cu drag, considerand acesta un gest de milostenie...dar sa trimiti CADOUL DE LA MOS CRACIUN care este alcatuit din ce te gandeai sa arunci la lada de gunoi, ASA CEVA NU SE FACE! Un cadou cate de mic...o ciocolata si o banana, o carte sau orice alt cadou adaptat varstei copilului, va constitui un cadou ce sigur va aduce bucurie, nu lacrimi si umilinta!Va multumesc pentru intelegere!