duminică, 23 noiembrie 2014

Cornel Angheluta a implinit 18 ani, dar este captiv in trupul si mintea unui copil de 5 ani...a fost transferat in sectia de adulti si sufera tare! RIDICAT DE MOS CRACIUN!


3 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Draga Andreea, as vrea sa iau legatura cu tine, lista e lunga si am vrea sa te ajutam, eu si cativa colegi care tocmai ne pregateam sa ridicam si noi aceasta scrisoare.

      Ștergere
  2. Draga Mos Craciun, nici nu gandesti cat de mult te asteapta Cornelus! Pentru el este acum o perioada mai grea, caci de la 18 ani si o zi, din punct de vedere legal, el nu mai este copil...scrie clar acolo in buletin...dar Cornelus va ramane toata viata un copil, fiindca boala grava de rinichi i-a afectat organismul si intelectul...arata ca un copil de 5 ani, se comporta ca atare...cum sa inteleaga un copil de ce se afla el printre adulti? cum sa inteleaga un copil ca nu va mai fi aceasi doctorita pe care o are el de ani de zile? Asa ca Mosule, venind la el ii vei face cea mai mare bucurie, o bucurie pe care copilul Cornelus o asteapta (imi spunea de curand sa am grija sa-i spun Mosului ca el s-a mutat doua etaje mai jos) Multumim Mos Craciun!

    RăspundețiȘtergere

Daca doriti sa fiti Mos Craciun pentru aceasta scrisorica, noi va multumim si va rugam sa scrieti RIDICAT, sau daca dintr-un motiv anume nu puteti scrie asta, scrieti-mi pe adresa roxana.dumitru@asociatiapavel.ro si o voi face eu, ca sa putem avea o evidenta, va multumesc!
Copiii il asteapta pe Mos Craciun si nu ne dorim sa-i necajim prin "neprezentare", asa ca, daca nu puteti trimite cadoul pentru care ati scris RIDICAT, va rog insistent sa lasati un comentariu scurt si vom redistribui scrisoarea, asta bineinteles pana in jurul datei de 18/20 dec 2014, altfel este prea tarziu. Avand in vedere situatiile neplacute in care au fost pusi copiii sau mamicile care, deschizand cadoul de la Mos Craciun, au gasit in colet haine sau jucarii vechi, murdare sau descompletate , ma vad obligata sa atrag atentia asupra acestui lucru: in primul rand sa anunti intentia de a darui haine in stare foarte buna sau jucarii de-ale copilului vostru unei alte familii, toate igienizate, frumos aranjate caci intr-adevar sunt familii, de obicei cele mai numeroase, care le vor accepta cu drag, considerand acesta un gest de milostenie...dar sa trimiti CADOUL DE LA MOS CRACIUN care este alcatuit din ce te gandeai sa arunci la lada de gunoi, ASA CEVA NU SE FACE! Un cadou cate de mic...o ciocolata si o banana, o carte sau orice alt cadou adaptat varstei copilului, va constitui un cadou ce sigur va aduce bucurie, nu lacrimi si umilinta!Va multumesc pentru intelegere!